Nieuws

 

Sirius tuinverlichting

Geplaatst op 27/08/2019

Sfeervolle tuinverlichting, tuinlantarens, lichtsnoeren...

Bloemen bezorgen

Geplaatst op 22/08/2019

Dagverse bloemen, mooi verpakt en aan huis geleverd. Ook op zon-en feestdagen. 

Allium millenium

Geplaatst op 22/08/2019

Een prachtige vaste plant die rijkelijk bloeit in de late zomer en vroege herfst. Kan zowel in pot op het terras als in volle grond geplant worden. Ook bijen en vlinders vinden deze plant superleuk .

Een fleurige nazomer op het terras

Geplaatst op 21/08/2019

Na de zomer worden uitgebloeide bakken en kuipen zomerbloeiers opgeborgen. Zonde, want een terras of balkon kan ook daarna mooi zijn. Vul kuipen en potten met groenblijvers of planten met mooie bessen

Hebe-struikveronica

Geplaatst op 21/08/2019

Tijd om de zomertuin of terras een oppepper te geven? Met Hebe, ook wel bekend als struikveronica, heb je in een mum van tijd weer kleur in de tuin! Overigens wordt niet alleen jij daar vrolijk van, ook vlinders zijn dol op de bloemen die vol zitten met nectar. Daarom staat Hebe in augustus in de spotlights als tuinplant van de maand.

oppotservice

Geplaatst op 21/08/2019

Geniet van onze gratis oppotservice! Breng je bloempotten,bloembakken,ed. mee en maak je keuze uit ons herfstplantenaanbod. Wij planten ze gratis in je bloempotten. 

Bloemenabonnement

Geplaatst op 04/01/2019

Op afgesproken tijdstippen een prachtig boeket of bloemstuk aan huis laten bezorgen,is dat geen leuk idee? Met een bloemenabonnement kan het. Inschrijven kan voor 3-6-9 of12 maanden.

Cadeaubon

Geplaatst op 04/01/2019

Wil je iemand in de bloemetjes zetten, maar weet je niet welke bloemen te kiezen ...,dan is een cadeaubon perfect gekozen!